Thuis

HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD

Bedrijfsprofiel

De TECHNOLOGIEco. van HONG KONG IPRO, Ltd is een Chinese mobiele telefoonfabrikant die zijn eigen R&D-mogelijkheden en verrichting van de wereldmarkt heeft.

IPRO in 2001 en met meer dan 3.000 arbeider in de wereld wordt opgericht, R&D-centrum bepaalt van in Shenzhen China dat de plaats.

„Modieus, praktisch“ is de kernwaarden dat IPRO altijd & om voor de mobiele telefoons volhardt wijdt te leiden tot. Bij het tevredenstellen van de de functievraag die van het klantennut, en ondertussen, een manierproduct van art. begaan te creëren.
Met de snelle ontwikkeling van mobiel Internet, heeft de mobiele telefoon van IPRO samen met de volledige industrie de veranderingen „van hardware aan software“ ervaren, openstellend een „slimme“ era mobiele van Internet 3G. Sinds 2012, gaf IPRO met zijn MTK, Qualcomm vergunning gegeven productiecertificaat, een reeks slimme die terminals uit op Android worden gebaseerd die platform in werking stellen. Vooral met het vrijgeven van de „super telefoon van de vermaaktablet“, zal iPro SUPER PAD, onlangs de levensstijl van de slimme toepassing van de gebruiker bepalen.
Momenteel IPRO-over de hele wereld uitgespreide is het netwerk van de zaktelefoonverkoop, onze zelf-ontwikkelde mobiele producten uitgevoerd naar Maleisië, India, Indonesië, Latijns Amerika, Noord-Amerika en Europa enz. meer dan 100 landen en de gebieden, verkoopvolume op sommige gebieden zijn van lokale bovenkant drie. 2013 de eerste groei van de de helftverkoop van 100% tijdens dezelfde periode.
IPRO de snelle ontwikkeling die jarenlang, zich op krachtige R&D-sterkte, nauwkeurige marktvoorspelling, snel en efficiënte integratie, het unieke bedrijfsmodel baseren, het kernconcurrentievermogen van mobiele telefoonfabrikant in China is geworden, werd toegekend de „high-tech ondernemings“ eer door de overheid, zijn de producten verleend door de Staat „Uitstekende product Gouden Toekenning.“

Nu, wijdde IPRO in het uitbreiden van het zaken aan mobiele telefoon en verwante toebehoren om de producten van een eco-systeamelectronice voor marketing behoeften te maken.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

In 2001, vestigde IPRO Company in de Mobiel Communicatiemiddel Hoofdstad van China - Shenzhen.

In 2004, begon IPRO Company de mobiele telefoon met het is eigen R&D, productie en verkoopteam.

In 2007, lanceerde met succes eerste dubbele sim in de gehele wereld, dubbele reservegsm mobiele telefoon.

In 2008, etc. werkte IPRO met lokale koningsmerken en exploitanten zoals samen strategische partners, van Zuid-Azige, Zuidoost-Azië, Latijns Amerika, Zuid-Afrika, het Midden-Oosten, Europa.

In 2010, kende de Mobiele Telefoon van IPRO Nationale gsm-CDMA mobiele telefoonvergunning toe.

In 2012, IPRO met zijn MTK, Qualcomm vergunning gegeven productiecertificaat en Maandelijks Verkoopvolume meer dan 1KK.

In Augustus 2013, bewoog IPRO zich aan het nieuwe bureau met meer dan drie duizend vierkante meters.

In 2014-2017, werd IPRO hoogste merk 3 over Colombia, Brazilië, Dominica, Uruguay, Peru, Guatemala, Venezuela, Ecuador en andere markten van Zuid-Amerika. Tegelijkertijd, breidde onze bedrijfsdekking zich aan de markten van Noord-Amerika, van Europa, van Afrika, van Azië en van het Midden-Oosten, met zowel IPRO-merk als de mobiele de telefoondienst van OEM/ODM uit.

Vanaf 2018, maakte IPRO een grote investering in nieuwe productregel--mobiele telefoontoebehoren, met inbegrip van USB-kabel, machtsbank, bluetooth hoofdtelefoon ect. IPRO-de verbetering door eco-ketting toebehorenmerk, en wijdt aan diep evolutie bij marketing & de Dienst.

HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD

HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD

HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD

 

HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD

 

HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD

 

 

HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD HONG KONG IPRO TECHNOLOGY CO., LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : IPRO/GENIPHONE

Aantal werknemers : 500~1000

Jaarlijkse omzet : 2.5 million-5 million

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit 5 de Telefoon van duimandroid voor verkoop Van goede kwaliteit 5 de Telefoon van duimandroid voor verkoop Van goede kwaliteit 5 de Telefoon van duimandroid voor verkoop Van goede kwaliteit 5 de Telefoon van duimandroid voor verkoop